За десета поредна година група "Остава" празнува рождения си ден с голям концерт в “Маймунарника”

Pinterest LinkedIn +

На 30 август група "Остава" ще отпразнува рождения си ден с традиционния голям концерт на открито в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина. През последните 10 години групата ежегодно отбелязва този празник със специален концерт на открита сцена. Всяка година хиляди фенове празнуват заедно с тях и изпращат лятото под открито небе с много танци, хубава музика и незабравими спомени.

Тази година музикантите избраха на сцената преди тях да се качи една от най-актуалните алтернативни родни банди - "Hug or Handshake". Момчетата ще подгреят с 35-минутен сет, включващ песните от дебютния им албум “Once upon a pink sedan” и последния сингъл „Slowboy”.

След това ще прозвучат познати и емблематични песни на "Остава", както и част от последния им албум "Кислород".

По време на събитието феновете ще имат възможност да купят съвсем нов мърчандайз, както и книгите, посветени на групата - „Аз, Остава“ и „Остава/Думите“.

Билети за концерта на цена от 30 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и на партньорските каси. Цената на място и в деня на концерта ще е 35 лева.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.