Стенли представя албума "Чужди тела" на 26 декември в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

След успешната премиера на новия си проект през ноември Стенли се завръща на сцената в "Sofia Live Club", за да представи всички песни от албума "Чужди тела". Програмата включва и някои от емблематичните хитове на артиста, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм" и други, част от които са в нови, изненадващи аранжименти.

Концертът ще бъде на 26 декември (четвъртък) от 22:00 часа, а на сцената до Стенли ще застанат музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). За предстоящото събитие Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда "Innerglow" и фронтмена на групата "Hayes & Y" и композитор на "Чужди тела" Благослав Анастасов.

Билетите за концерта вече са налични за предварителна продажба в мрежата на Ивентим, OMV, на касите на НДК, в "Orange Center", както и на място в клуба в деня на концерта.

Всички почитатели на Стенли ще имат възможност да закупят албума "Чужди тела", който ще се продава на място в клуба.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.