Sonic The Hedgehog 2: Crash

Pinterest LinkedIn +

Име: Sonic The Hedgehog 2: Crash Жанр: Приключенски |Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Първо излезе Sonic The Hedgehog 2: Dash, а след него и Crash. Ако това ви звучи объркващо, сега ще ви обясним – Dash е първата половина на класическата игра Sonic 2 за мобилни телефони, а Crash е втората, която започва от Мистичната пещера до финалните босове.

Вероятно се чудите защо играта е трябвало да се раздели на две - ще разберете, след като я изиграете. Това е Sonic The Hedgehog 2 в целия си блясък – с 10 многопластови нива, пълни с противници, платформи, прекрасно обкръжение и главния герой Соник (с помощник Тейлс). С толкова много неща, събрани на едно, играта би станала твърде голяма и няма да можете да си я свалите за един ден.

В Sonic The Hedgehog 2: Crash ще събирате пръстени, ще бягате от опасности, ще откривате тайни пътеки и ще чупите кутии, пълни с бонуси. Въпреки многото екшън, тук ще се наблегне повече на наблюдателността и набитото ви око, за да откривате опасни капани. Множеството маршрути и скритите пътеки са перфектният вариант за игра на мобилни телефони. Да, няма да използвате толкова често ключовото умение на Соник -  бързината, но това едва ли ще ви разстрои толкова.

Соник отново е тук, за да срине всички защити на злия доктор Роботник! Известният опашат приятел на синия таралеж - Тейлс, и този път е с него, за да му помогне да премине през всички изпитания в неговото приключение!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0080 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.