Sonic The Hedgehog

Pinterest LinkedIn +

Име: Sonic The Hedgehog Жанр: Приключенски | Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Покритият с шипове и обут в червени маратонки син таралеж, на име Соник, ще ви пренесе в един много бърз свят! И наистина думата "бърз" е главното, на което трябва да обърнете внимание, защото за сметка на познатите ви градински таралежи, този се движи светкавично бързо!

В ролята на Соник, разположени в три зони, всяка от тях съдържаща по три нива, вие имате поставена мисия – да освободите животните от лапите на д-р Роботник. Той е зъл учен, който иска да улови всички същества, да промие мозъците им и да ги плени в броните на роботи, за да му помогнат да разрушат света на Соник.

Въпреки че скоростта не е стриктно условие на играта (нямате време, за което да приключите нивата и не получавате точки, когато финиширате бързо), тя ще ви е много полезна. Внимателното движение в Sonic The Hedgehog няма да ви свърши работа. За да стигнете до всички пръстени и пауър-ъпи, ще трябва да тичате и безпроблемно да преодолявате всякакви препятствия с буквално зашеметяващо темпо.

Изживейте отново любимите си спомени от ерата на Mega Drive като изтеглите свръх скоростно таралежа Соник на мобилното си устройство! В първата част на играта, лудият учен д-р Роботник отвлича невинни животни и ги превръща в зли роботи! Само един герой може да предотврати зловещия план на побъркания учен... светкавично бързият таралеж Соник! Бъдете бързи! Свръх бързи!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0024 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.