Sonic The Hedgehog: Jump

Pinterest LinkedIn +

Име: Sonic The Hedgehog: Jump Жанр: Приключенски | Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Sonic The Hedgehog: Jump е вертикално приключение, в което вие в ролята на Соник ще скачате от платформа на платформа, за да достигнете до върха на нивата. По пътя си ще срещнете врагове и изобилие от пръстени, които ще събирате. Ако при среща с противниците си не използвате завъртане, за да ги премахнете, те ще ви наранят и всички пръстени, които сте събрали, ще се разпилеят като експлозия в бижутерия. Не позволявайте това да ви се случи два пъти, защото ще умрете. Също така внимавайте и ако пропуснете да скочите и тръгнете да падате надолу – тогава също ще умрете, защото нивата вървят само нагоре. По пътя си може да събирате бонуси, да отскачате нависоко и се опитайте да не нацелите платформа, която изчезва, когато веднъж вече сте стъпили на нея. Междувременно в края на всяка зона – група от три нива – ще ви чака бос, който можете да победите, скачайки върху него.

Забавлявайте се с таралежа Соник в това уникално вертикално приключение! В Sonic: Jump пътят е само нагоре за нашия бързак, за да попречи на поредния подъл план на д-р Егман да завладее света. В динамичен екшън с нов, пристрастяващ стил на игра, Соник скача от платформа на платформа, за да победи враговете си и да достигне целта на самия връх. Спрете д-р Егман, преди да използва силата на Емералдите на Хаоса, за да пороби света!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0025 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.