Sonic The Hedgehog 2: Dash

Pinterest LinkedIn +

Име: Sonic The Hedgehog 2: Dash Жанр: Приключенски | Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

За всички, които не са запознати с предшествениците на уникалната серия, ще кажем, че сега е времето да наваксате! Играйте в ролята на Соник – синия таралеж. Събирайте златните пръстени и се справяйте със смъртоносните капани.

Натиснете и задръжте "ляво" или "дясно" на джойстика си, и след секунди ще развиете светкавична скорост, от която целият фон ще се размаже!

Sonic The Hedgehog 2: Dash е уникална игра с чудесно разработени нива. Много от тях могат да бъдат минати по-бързо, но ако обичате да проучвате, ще се изненадате колко много скрити кътчета има за намиране. И ще бъдете възнаградени – в Dash няма задънени улици; ще се натъкнете на допълнителни животи и бонус пръстени в изобилие, ако просто отделите малко време да се огледате наоколо.

Вдъхновен от легендарния Sonic The Hedgehog 2 на SEGA, това приключение на синия таралеж отново ще го срещне с доктор Роботник. Придружен от неговия най-добър приятел Тейлс, Соник трябва да спре злия доктор преди той да открадне Емералдите на Хауса! Sonic The Hedgehog 2: Dash е мобилна игра, която си струва да наречем една от най-големите класики!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0079 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.