След раздялата с Шакира футболистът Жерар Пике е влюбен в своя служителка

Pinterest LinkedIn +

Папараци издебнаха футболиста Жерар Пике с новата му любов. Всъщност той изглежда няма и намерение да се крие повече, след като новината за раздялата му с латино дивата Шакира преди няколко седмици шокира светските хроникьори.

35-годишният Пике беше заснет в интимна близост с 23-годишната Клара Чиа Марти по време на фестивала "Summerfest Cerdanya" в Каталуния. Оказва се, че Клара всъщност е служителка на футболиста на "Барселона" и работи в неговата компания "Cosmos".

"Жерар и Клара се виждат от няколко месеца. Тя е студентка и също така работи за него, организира събития. Те дълго време пазеха отношенията си в тайна, но хората около тях бяха наясно какво се случва. Определени хора им помагаха да не се разкрие романсът им, като дори изтриха профилите на Клара в социалните мрежи, за да не могат да се споделят нейни снимки. Това показва, че отношенията между тях са сериозни" - споделя анонимен източник на вестник "Сън".

Развлекателният уеб сайт "Desenrendando el Espectaculo" публикува и снимка на двамата влюбени:

Жерар Пике и новата му приятелка

След като беше разпространено видеото, на което влюбените Жерар и Клара се натискат като ученици, Шакира беше заснета да се разхожда с двамата си синове - Милан (на 9 години) и Саша (на 7 години). Тя изглежда видимо разстроена, както отбеляза и "Дейли мейл". Според изданието при раздялата си певицата и футболистът са се разбрали да не се появяват с новите си партньори през първата година от раздялата им, която официално беше обявена в началото на юни. Пике обаче явно не е успял да се сдържи.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.