Скъпа, няма не мога (I Don't Know How She Does It)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 95 мин. Режисьор: Дъглас Макграт Сценарист: Алин Маккена С участието на: Сара Джесика Паркър, Пиърс Броснан и др. Комедия, романтичен

За филма:

Екранизация по дебютния роман на журналистката Алисън Пиърсън, прекарал цели 23 седмици в списъка с бетселъри на "Ню Йорк Таймс" и продаден в близо 4 млн. екземпляра в цял свят, "Скъпа, няма не мога" е насочен най-вече към верните фенове на онзи род филми, които ценят романтичните комедии от типа на "Хубава жена" и "Нотинг Хил".

Дело на сценаристката на "Дяволът носи Прада" Алин Маккена и режисьора Дъглас Макграт, познат именно с подобни заглавия (Ема, InFamous), продукцията впечатлява и със завиден актьорски състав. В двете главни роли се превъплъщават звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър и бившия Джеймс Бонд - Пиърс Броснан, на които партнират ветеранът Келси Грамър и Грег Киниър.

Не можем да подминем и факта, че зад реализацията на лентата застават и братята Боб и Харви Уайнщайн (Weinstein Company), отговорни за създаването на филми като Kill Bill, "Речта на Краля" (The King's Speech), The Company Men и др.

Историята:

Кейт е жена, отдадена на кариерата, която се опитва да балансира между опитите си за издигане в работен план и задълженията си на съпруга и майка. И успява - поне до момента, в който не среща очарователния си колега Джак Ейбълхамър.


Сподели.