Сара Джесика Паркър: Sex and the City 3 може да се случи и знам каква е историята му

Pinterest LinkedIn +

Пред Sex and the City - една от най-успешните телевизионни поредици на последните две десетилетия, пренесени на голям екран в два пълнометражни филма с приходи от над $700 млн. в световен мащаб, има бъдеще, смята изпълнителката на главната роля - Сара Джесика Паркър (Sarah Jessica Parker), връщайки надеждите на милионите фенове на Кари Брадшоу по цял свят, попарени наскоро от изпълнителния продуцент на шоуто, Майкъл Патрик Кинг (Michael Patrick King).

46-годишната актриса, отличена с четири награди Златен глобус и две Emmy за превъплъщението си във фрийленсър колумнист в нюйоркски ежедневник, разкри в интервю за Parade, че е запозната с проектосценария на потенциалния трети пълнометражен филм по сериала и смята, че си струва историята, залегнала в него, да бъде разказана.

"Да, Sex and the City 3 има шанс да се случи. Въпросът е кога ще настъпи най-подходящият момент за това", коментира Сара Джесика Паркър.

Изпълнителката на ролята на Шарлът Йорк - Кристин Дейвис, също многократно е изразявала ентусиазъм относно продължаването на франчайза, който стартира през 1998 г.: "Винаги съм вярвала, че там някъде има още някоя история, която да бъде разказана, но не знам дали това ще се случи".

Подобно на Майкъл Патрик Кинг, Дейвис е резервирана към първоначално изложената концепция, според която Sex and the City 3 ще предшества като хронология събитията в първия сезон на сериала.

"Моята Кари Брадшоу се появи за първи път на 33 и заедно с мен навърши 43. Изобщо и не искам да знам кои са родителите й, защото за мен тя съществува само в Манхатън", коментира Кинг, който е продуцент на първите два игрални филма от франчайза, но няма отношение към телевизионната адаптация на новата поредица на Кандис Бушнел, The Carrie Diaries, разработвана от The CW.

Сподели.