Синът на Нели Атанасова отвори онлайн магазин за супер храна в Холандия

Pinterest LinkedIn +

Синът на тв водещата Нели Атанасов и покойния мафиотски бос Иво Карамански стартира собствен бизнес в Холандия, научи Avtora.com.

Иво Карамански-младши създаде онлайн магазин, в който предлага здравословна храна и доставка по домовете. Блогът му се казва “Blend me a bowl“, в превод – „Забъркай ми една купа“.

Ресторантът предлага т.нар. акай купи (acai bowl) с различни видове здравословни смутита. Акай плодчетата, които се срещат основно в Бразилия, се смятат за една от най-полезните супер храни и са особено популярни в европейските ресторанти.

„Ние предлагаме висококачествено акай, смути купи, йогурт и скир купи, както и освежаваща домашно приготвена лимонада“, пише Иво Карамански в блога си.

22-годишният наследник на Кръстника живее в Холандия от няколко години, където следва в музикална академия. Той е изключително самостоятелен и не разчита на помощта на майка си и втория си баща Александър Сано.

Апропо, Иво и Сано винаги са се разбирали чудесно, а неотдавна актьорът официално го осинови. Синът на Нели пък с гордост прие фамилията му и вече навсякъде се подписва като Иво Карамански-Сано. С новия си бизнес успява сам да се издържа и да плаща семестриалните си такси.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.