Щерката на Калин Сърменов показа бременно коремче

Pinterest LinkedIn +

Голяма дъщеря на актьора Калин Сърменов показа наедряло бременно коремче. Дария е в 7-ия месец и се радва на спокойна и безпроблемна бременност.

Звездната наследничка ще роди лятото – в месец август, когато преди една на бял свят се появи третата й сестра. Така детето на Дария ще има само една година разлика с леля си.

Припомняме, че Калин стана татко на трето момиченце през август миналата година. С неговата съпруга Боряна Пашева имат 12-годишна дъщеря Димана, а в края на 2018-а тя го дари с още една дъщеричка.

Дария е дете на Милото от първия му брак с Йоана. 28-годишната красавица няма търпение заедно с втората й майка да бутат заедно количките. Бъдещият татко Александър Илиев също е на седмото небе от щастие.

Двамата сключиха брак миналото лято в луксозна вила край София с над 200 гости. За Сърменов това ще е първото внуче и той също много се вълнува. „Слава богу, все още не съм загубил тренинг как се сменят памперси, така че ще отменям младите“, шегува се шефът на Сатиричния театър.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.