Сашо Кадиев отново на екран от 1 януари. Актьорът ще води новото предаване „Кой да знае?“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

След като се сбогува със злополучното шоу на Николаос Цитиридис, bTV решава да се довери на трима актьори, които да предложат разтоварващ микс от забавление и знание за цялото семейство. Те ще влязат в домовете ни още в първия ден на новата година. 

От 1 януари всяка делнична вечер от 20 часа водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

Задачата на Милица и Христо в „Кой да знае?“ няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са оригинални, любопитни и много забавни. Всеки ден зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи ходът на играта, а това ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

„Кой да знае?“ на британската компания "Fremantle" е най-новата продукция, с която bTV иска да даде позитивно и свежо начало на новата година. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено развлекателно съдържание, съчетано с натрупване на знания, което събира пред екрана цялото семейство.
Сподели.