Сашо Кадиев обяви преди минути, че напуска "Преди обед". Кой ще го замести?

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Сашо Кадиев откри последното за сезона издание на "Преди обед" с новината, че вече няма да бъде водещ на предаването.

Разчувстван, той сподели със зрителите, че това е било трудно за него решение и че през последните 12 години, в които е работил в предаването, е научил много и, на шега или сериозно, е успял да се освободи от сянката на майка си Катерина Евро.

За съжаление, той не сподели какви са бъдещите му творчески планове, но колежката ми Деси Стоянова намекна, че в края на днешното предаване предстои разговор, в който той "всичко ще си каже".

Не е ясно и кой точно ще заеме мястото му до Деси, въпреки че в студиото се появи актьорът Мариан Бачев, който заяви, че това ще бъде именно той. Предстои да разберем дали това е било шега, или самата истина. Минути по-късно като нов водещ на "Преди обед" се самообяви и Николаос Цитиридис.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.