"Като две капки вода": Милица Гладнишка спечели за трети път, този път с Лили Иванова

Pinterest LinkedIn +

Четири епизода преди финала на премиерния за България сезон на шоуто "Като две капки вода" генералното класиране оглави Милица Гладнишка, събирайки най-много точки от представянето си в концерта на 8 май 2013 г. След като триумфира с превъплъщенията си в Тина Търнър и Адел, сега 36-годишната актриса и певица спечели и публиката, и журито, като се преобрази в Лили Иванова.

Албена Михова, която оглавяваше класирането преди да отстъпи първото място на Милица, влезе в образа на Алана Майлс, чиято мултиплатинена песен от 1990 г. Black Velvet, отличена с Grammy, е добре известна на поколението на 80-те, но не толкова на по-младите хора.

Милица и Диана, която се превъплъти в Алла Пугачова, оглавиха текущото класиране за концерта на 8 май, след като своето право да гласуват упражниха членовете на журито и самите участници.

При прибавянето на точките, отразяващи вота на зрителите, Милица остана начело с 20 точки, а Мария Игнатова, на която се падна нелеката задача да влезе в "кожата" на Майкъл Джексън, настигна Диана и двете заедно се наредиха на второ място.
По-назад в класирането останаха Рафи, който обедини усилия с двамата водещи Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, след като жребият му отреди да изпълни песен на Bee Gees, Стефан Рядков (Георги Минчев), Станимир Гъмов (Антъни Кидис от Red Hot Chili Peppers), Алекс Кожухаров (Gipsy Kings) и поставената на последно място Албена.


Така начело в генералното класиране излезе Милица с 64 точки пред Рафи с 62 и Албена с 60.

Специален гост на вечерта, чиято самоличност се пазеше в тайна до самото й излизане на сцената, бе Елица от "На кафе", която изпълни песен на покойната диско кралица Дона Съмър.

Сподели.