Съоснователят на Google подаде молба за развод заради афера на съпругата му с Илон Мъск?

Pinterest LinkedIn +

Съоснователят на Google Сергей Брин подаде молба за развод със съпругата си заради връзката й с изпълнителния директор на "Tesla" Илон Мъск. Новината беше разпространена от "The Wall Street Journal". Според изданието краткият роман на Мъск е причината и за края на дългогодишното приятелство на милиардерите.

Любовта на Мъск и Никол Шанахан започнала в началото на декември 2021 г., когато се срещнали на фестивал на изкуствата в Маями, твърдят източници. "The Wall Street Journal" съобщава, че още в началото на 2022 г. Мъск се е извинил на Брин по време на друго публично събитие и дори е коленичил пред него. Съоснователят на Google е приел извинението, но приятелството им не е било възстановено.

Впоследствие обаче Илон Мъск публично отрече слуховете, че е имал връзка със съпругата на Сергей Брин. Коментарът на предприемача се появи в понеделник, 25 юли, в Twitter. Мъск нарече "глупости" съобщенията, че е имал кратка връзка с Шанахан. Според ръководителя на "Tesla" той е приятел с Брин и наскоро са били заедно на парти. "Виждал съм Никол само два пъти за три години и през всичките тези два пъти имаше много хора наоколо. Нищо романтично", увери Мъск.

Междувременно стана ясно, че в края на декември миналата година Брин и Шанахан вече са били разделени, макар че все още са живеели заедно. Решението на Брин да подаде молба за развод с Шанахан беше разпространено през юни 2021 г. Като причина за развода той е посочил "непреодолими различия" без други подробности. Брин и Шанахан се ожениха през 2018 г. - годината, когато двамата се сдобиха със син.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.