И Илон Мъск е биел бившата на Джони Деп?

Pinterest LinkedIn +

Милиардерът Илон Мъск беше заподозрян в побой над Амбър Хърд, съобщава "Daily Mail". Тези разкрития бяха направени по време на делото между актрисата и бившия й съпруг Джони Деп.

При следствието Хърд е заявила, че на 21 май 2016 г. е Карибският пират е хвърлил срещу нея мобилен телефон, в резултат от което по лицето на жената са останали рани и синини. Свидетелката по делото Тринити Еспарса, която по това време е работила в дома на семейството, съобщава, че след предполагаемото нападение не е забелязала никакви следи от насилие по лицето на Хърд. Според нея подобни синини са се появили седмица по-късно - в момент, в който Деп е бил извън страната.

Алехандро Ромеро, служител от службата за безопасност, която отговаря за къщата по това време, допълва показанията с информацията, че по това време Хърд нееднократно е била посещавана от Мъск, като обикновено е пристигал около 11 ч. вечерта. Ромеро е уточнил, че милиардерът е посетил актрисата няколко пъти в рамките на две седмици, когато Джони Деп не е бил в дома си. Именно в този период на лицето на Амбър се появили следи от побой.

По-рано този месец адвокатите на Джони Деп уличиха Амбър Хърд в интригантство и заявиха, че е имала две извънбрачни връзки по време на брака си със звездата от "Карибски пирати": една с шефа на "SpaceX" Илон Мъск и една с актьора Джемс Франко. В отговор русокоската отговорила, че страда от "предполагаемата параноя на Деп и от погрешните му убеждения", че му е била невярна.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.