Нов модел в обятията на Джони Деп?

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Джони Деп е започнал да се среща с 33-годишната германска манекенка Софи Херман, съобщава "Daily Mail".

Изданието уточнява, че двойката е била забелязана в един хотел в Лондон, където по принцип живее новата любов на актьора. Двете звезди са близки още от началото на тази година, като първата крачка към тази близост е направила девойката, съобщава източник на изданието, според който Херман е написала телефонния си номер на листче, което е оставила в китарата на Деп. След това двамата дълго време са поддържали връзка по телефона.

Херман стана известна благодарение на участието си в британското риалити шоу "Златната младеж на Челси". Тя е част от предаването от 2013 г.

През февруари 2015 г. Джони Деп се ожени за актрисата Амбър Хърд. През май 2016 г. тя подаде молба за развод, като обяви, че съпругът й я е пребивал. Впоследствие Деп подаде насрещен иск против Хърд, с който иска от нея 50 милиона заради статия, в която бившата му се обявява за жертва на домашно насилие. Актьорът настоява, че това е клевета и не отговаря на истината. През февруари 2020 г. в мрежата беше разпространен разговор между звездите, в който актрисата признава, че самата тя е млатила бившия си мъж.

Независимо каква е истината, факт е, че актрисата Амбър Хърд е намерила своя начин името й да се разчуе по света. Още преди края на краткия й брак с Деп тя извъртя един романс и с милионера Илон Мъск.

Джони Деп и Софи Херман

Някои намират прилики между външността на Софи и първата жена на Джони - френската певица Ванеса Паради. Според други младата манекенка е поредната хищница, която се опитва да забие ноктите си в застаряващия холивудски секс символ. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.