Намериха заместник на Джони Деп за "Фантастичните животни"

Pinterest LinkedIn +

Стана ясно кой ще замести Джони Деп във "Фантастичните животни". В ролята на магьосника Гриндевалд в третия филм от поредицата в ще влезе датчанинът Мадс Микелсен. Новината беше съобщена от IndieWire с препратка към прес рилийз от "Warner Bros.".

Слухове, че Микелсен може да влезе в костюма на Деп, се появиха по-рано този месец, но тогава датският актьор отрече подозренията, че преговаря с "Warner Bros.".

Новият магьсник Гелърт Гринделвалд

Любопитна предварителна информация за предстоящия филм е, че в него ще има целувка между двама магьосници - Албус Дъмбълдор и Гелърт Гринделвалд.

Макар че изпусна ролята, Джони Деп е участвал в един снимачен ден, за който ще получи цял хонорар от десет милиона долара.

Както Avtora.com вече съобщи в началото на ноември, Деп беше изритан от новия филм "Фантастичните животни" заради грозните скандални разкрития покрай развода му с неговата бивша съпруга Амбър Хърд. За трудното решение на филмовата компания безспорно допринесоха и обвиненията в домашно насилие, които актрисата отправи към холивудския секс символ. Те бяха разпространени от таблоида "Сън" ("The Sun"). Актьорът заведе дело за клевета срещу изданието, което обаче загуби.

Премиерата на филма е отложена за 15 юли 2022 г. поради пандемията от коронавирус. Първоначално премиерата беше планирана за ноември 2021 година.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.