Изритаха Джони Деп от "Фантастичните животни"

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Джони Деп беше изритан от третата част на франчайза "Фантастичните животни" след скандала с бившата му жена Амбър Хърд. Неприятната новина съобщи самият Деп в своя Instagram.

Там той поясни, че популярното филмово студио "Уорнър Брос" (Warner Bros.) е решило да се раздели с него и той повече няма да влезе в ролята на магьосника Гриндевалд. Актьорът отбелязва, че уважавал решението на компанията и благодари на всички, които го подкрепят.

"Сюрреалистичното решение на британския съд няма да повлияе на моята борба за справедливост, потвърждавам, че планирам да подам възражение", написа Деп.

Става въпрос за дело против таблоида "Сън" (The Sun), което артистът загуби. Той реши да даде на съд изданието заради статия, в която се съобщава, че Деп е набил Хърд. Самата актриса беше свидетелка по това дело.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 г., но малко по-късно бракът им се разпадна. Впоследствие Деп подаде иск срещу бившата си жена и поиска обезщетение от 50 милиона долара за статия, публикувана във "Вашингтон поуст" (The Washington Post), в която тя се обявява за жертва на домашно насилие. Актьорът твърди, че това нейно изказване е клевета. През февруари 2020 г. в мрежата беше разпространен разговор на звездите, от който стана ясно, че всъщност актрисата е тормозила физически бившия си мъж.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.