Приятелката на Илон Мъск роди X Æ A-12

Pinterest LinkedIn +

Канадската певица Гримс и топ предприемачът Илон Мъск посрещнаха на бял свят първото си общо дете. Мъск обяви новината в  Twitter на 5 май и беше залят от поздравления от хилядите си последователи.

През януари двойката обяви на света, че очаква дете тази година, а бъдещата майка, чието истинско име е Клер Буше (Claire Boucher), показа бременното си коремче в социалните мрежи, припомнят от unilad.co.uk.

Следващия месец бъдещата майка обяви, че вече е измислила име на поредния наследник на Мъск, но няма да го съобщи, тъй като е прекалено рано. По време на живо излъчване в YouTube тя сподели с почитателите си: "Имам име за бебето, но още не искам да го споделям, тъй като всички, на които съм го казала, не го харесаха, и всички ще се подиграват с името. Но всъщност то е едно гениално име и хората просто все още не го оценяват, понеже е твърде авангардно".

За най-любопитните си почитатели в Twitter Илон Мъск сподели, че името на бебето е X Æ A-12. На първо четене не става ясно дали се шегува, или именно за това авангардно име говори любимата му. Самата тя се опита да внесе яснота, като публикува в социалната мрежа следното пояснение:

Името на детето на Мъск

Световноизвестният предприемач Мъск всъщност става баща за седми път. От бившата си жена той има шест деца, но първото им дете е починало, когато е било едва на 10 седмици.

С последователите си в T
witter той сподели, че новороденото е момче. Преди време обаче двойката обяви, че ще отглежда детето като полово неопределено и ще използват местоимението "they" (те), когато говорят за него, за да има възможност то само да избере своята идентичност, когато е готово за това.

Гримс и Мъск са заедно от около две години. Преди това милиардерът имаше бурна връзка с бившата жена на Джони Деп – Амбър Хърд.
Сподели.