Илон Мъск показа новото си гадже. Странна е!

Pinterest LinkedIn +

Съвременният вдъхновител Илон Мъск се появи с ново гадже на ежегодното бляскаво събитие на дизайнерите и техните музи, известно като "Met Gala".

В момичето до милиардера присъстващите разпознаха 30-годишната ексцентрична канадка Grimes –артистичен псевдоним на жена с разностранни таланти и с истинско име Клер Елис Баучър. Тя се изявява като музикант, автор на песни, продуцент и визуален артист. 

Илон Мъск и Грим

Двамата са започнали да се срещат преди около месец, а повод за запознанството им е станало режисираното от Grimes видео към песента "Venus Fly" (виж по-долу). Мъск е бил много впечатлен от клипа и е споделил това в Twitter, след което двамата си разменили няколко шеги на тема изкуствен интелект, съобщава ladbible.com.

Грим

Техно милиардерът се е изказал ласкаво и за качения от певицата плейлист "Go Flex & Psycho" в Spotify, на което тя отговорила: "Доволна съм, че най-после слушаш киберпънк, хахаха".

"Звучи ми страхотно, докато си яздя киборга", обяснил Мъск.

Звездата на Grimes изгря през 2012 г., когато тя издаде третия си студиен албум "Visions". Критиката прие възторжено и следващия ù албум "Art Angels", който излезе през 2015 г. Преди да се откаже от училището, за да гради музикалната си кариера, канадката е изучавала психология и философия.

Грим

Предишната сериозна връзка на Илон Мъск беше с бившата жена на Джони Деп – актрисата Амбър Хърд. След като се раздели с русото изкушение, Мъск даде интервю за "Rolling Stone", в което изля душата си: "Току-що скъсах си приятелката си. Бях наистина влюбен и ме заболя ужасно много... След раздялата ми беше трудно дори да се срещам с хора. Аз търся стабилни отношения, не просто секс за една нощ. Търся сродната си душа".

Дали я е намерил? Предстои да разберем.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.