"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Pinterest LinkedIn +

Звездите и техните партньори на паркета ще танцуват на световни музикални хитове

Световни музикални хитове ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV и ще превърнат вторник вечер в преживяване, което ще се помни дълго. Звездите и техните партньори на паркета ще танцуват, вдъхновени от най-големите рок класики и поп шлагери. "Ролинг Стоунс", "Аеросмит", "Куийн", Мадона, Дженифър Лопес и Бритни Спиърс ще задават ритъма, а единайсетте двойки ще го следват.

В репетиционната напрежението вече е високо. Хореографията предизвиква въображението, поддръжките не се подчиняват на гравитацията. След като миналата седмица вдигнаха журито на крак с фюжън от пасо добле и народен танц, и грабнаха максималните 40 точки, олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор тренират с амбицията да останат на върха. Конкурентите им също се подготвят сериозно и ще направят задачата им изключително трудна. Предстои да разберем какво ще се случи и с партньора на телевизионната водеща д-р Неделя Щонова - Атанас Месечков, който скочи в шопско хоро въпреки сериозната си контузия и даде пример за силата на духа.

Състезанието навлиза в своята гореща фаза и отпадането на всяка двойка предизвиква силни емоции. През миналата седмица с "Dancing Stars" се разделиха Филип Буков и Ралица.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.