Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars", зрителите възмутени от Емрах Стораро

Pinterest LinkedIn +

Журито изстреля две двойки на шампионското място в магнетичното танцово шоу по bTV

Обичана и артистична двойка си тръгна от "Dancing Stars", а на върха на магнетичното танцово шоу по bTV изведнъж стана тясно. Това е равносметката след вечерта, в която състезателите прогориха паркета, вдъхновени от вечните музикални хитове.

Актьорът Даниел Пеев-Дънди и партньорката му Елена се разделиха с журито и публиката след пламенно пасо добле по хит на "Queen". Те събраха най-малко точки след гласуването на журито и зрителите. "Феноменално преживяване, аплодисменти за всички! В "Dancing Stars" заобичах танците. Елена ме накара да си повярвам и да вкарам настроение и чрез това изкуство", каза Дънди, който се превърна в масов любимец с бохемското си чувство за хумор и огромното си старание на дансинга.

В нощта на поп и рок хитовете първото място беше атакувано не от една, а от две изумителни двойки. Каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина взеха максималните 40 точки от журито с чувствена, но и елегантна румба по музика на сър Елтън Джон. Папи Ханс и Ани също станаха №1 във временното класиране след четири заслужени десетки от съдиите. В чарлстон по песен на "Kula Shaker" те съчетаха изумителна техничност и талант. Само на една точка разстояние от шампионите се наредиха телевизионната водеща Натали Трифонова и Димитър. Експлозивна хореография и хирургическа прецизност - това отличи тяхното танго на хит на "Destiny's Child".

Строгите съдии не спестиха комплименти и за оригиналното танго върху легендарна песен на Мадона, изпълнено от певицата Мила Роберт и Кристиан. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас също пресъздадоха изпепеляващи емоции с валс върху нотите на Алиша Кийс. Фолк звездата Емануела и Калоян се изразиха с танго, водено от ритъма на "Rolling Stones".

Виктор Стоянов и Михаела показаха гама от нежни емоции в румба на фона на “Don’t Want To Miss a Thing” на "Aerosmith". Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор изненадващо останаха почти на дъното на класацията, въпреки че миналата седмица бяха на върха. Двамата се впуснаха в ча-ча-ча на един от най-големите латино хитове на Дженифър Лопес.

Пулса в "Dancing Stars" вдигнаха поп звездата Дара и Джими със салса по хит на Кристина Агилера и Питбул, а страстта избухна с тангото на Емрах и Веси върху песен на поп принцесата Бритни Спиърс.

"Целувката" на Емрах

Въпреки че хореографията изискваше партньорите да покажат страст, някои зрители заподозряха младия Емрах, че се е възползвал от ситуацията и е откраднал истинска целувка от чаровната Веси. Социалните мрежи бяха залети от възмутени коментари по този повод: "Струва ми се, че тази целувка не беше част от танца и погледът на Веси говореше много. Стана ѝ изключително неудобно...; Само аз ли усетих, че на Веси прекалената близост с Емрах ѝ бе неприятна? Мимиките ѝ и лекото отдръпване след края на танца я издадоха; На видеото от подготовката Емрах е като обсебен, подхожда несериозно и флиртаджийски към задачата. Миналият път за малко не изпусна Веси и можеше да стане беля. Дано си вземе бележка и стане по-внимателен и да пази партньорката си. Ясно е, че няма истински чувства към нея, иначе щеше да го е грижа повече за безопасността ѝ и да уважава личното ѝ пространство. Вместо това я целуна насила и се държи като момче, което не иска да приеме не за отговор и отчаяно търси внимание. Дано порасне скоро, преди да нарани още някого. Жалко за Веси. Пролича си, че не ѝ хареса и се отдръпна. После заради ангажимента като професионалист се върна в танца, но тялото не лъже. Дано сложи граници навреме. Раева даде незаслужено висока оценка на фона на представянето на Емрах". Това са само част от коментарите, умишлено спестяваме по-грубите квалификации, които зрителите си позволяват да дадат на малкия син на фолк звездата Стораро.


След селекцията на журито и зрителите в бляскавото шоу останаха десет амбициозни, красиви и влюбени в танците двойки, за които най-трудното тепърва предстои. 

Класацията към момента
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.