Ивет Горанова и Тодор грабнаха максималните 40 точки в „Dancing Stars“, Филип Буков отпадна от шоуто

Pinterest LinkedIn +

Филип Буков и Ралица отпаднаха, 11 двойки продължават в атрактивното шоу по bTV

Една невероятна двойка грабна максимум точки в „Dancing Stars“ за пръв път от началото на сезона, а журито я аплодира на крака. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и партньорът й на паркета Тодор взеха четири десетки и се заковаха начело на временното класиране. Двамата танцуваха последни, но станаха първи в атрактивното телевизионно шоу, като съчетаха виртуозно български народен танц с огнено пасо добле. „Свалям ви шапка! Ивет, ти беше точна като часовников механизъм“, каза Галена Великова след спектакъла.

Освен от еуфория, вечерта беше белязана от тъжна раздяла. Актьорът Филип Буков и партньорката му Ралица отпаднаха след околосветското танцово пътешествие. Двамата се представиха с хореография, вдъхновена от Боливуд, но получиха най-малко точки след вота на журито и зрителите. Актьорът не беше в залата заради неотложен работен ангажимент в Габрово, но Ралица се сбогува с предаването за двамата. „Филип вложи сърцето и душата си в танците, до него се чувствах като истинска дама“, каза тя.

Във вторник вечерта 12 двойки обиколиха Земята и я завъртяха по-бързо. Певецът Папи Ханс и Ани ни пренесоха в Буенос Айрес със страстно, помитащо като огън аржентинско танго, и се класираха точно под върха. Веднага след тях останаха поп звездата Дара и Джими, които впечатлиха с оригинален фокстрот и незабравима поддръжка, вдъхновени от магичния Рейкявик. Синоптичката Натали Трифонова и Димитър преминаха като бриз по сцената и очароваха всички с фееричен валс от Амстердам. Отново валс, но инспириран от Рим, танцуваха фолк звездата Емануела и Калоян, и внесоха аристократизъм под прожекторите.

Фурор предизвикаха д-р Неделя Щонова и Атанас с техния шопски танц. Представянето им беше отлично, въпреки че професионалният танцьор излезе на дансинга с травма на петата. Ерген №1 Виктор и Михаела рязко вдигнаха настроението с танго от Атина, а певецът Емрах Стораро и Веси - с чарлстон от Истанбул. В околосветското пътешествие скочиха също актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена с танц от Мумбай, певицата Мила Роберт и Кристиан с фокстрот от Ню Йорк, както и каскадьорът Валери Григоров и Дорина с африкански плам от Занзибар.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.