Партньорът на горещата Емануела напусна "Dancing Stars", Свилен Ноев отпадна от шоуто

Pinterest LinkedIn +

Емануела разкри потенциала си, Мария Бакалова аплодира звездите, а Свилен Ноев напусна шоуто

Един от най-привлекателните танцьори "Dancing Stars", който бързо натрупа сериозна фенска маса, неочаквано напусна шоуто. Партньорът на горещата Емануела - Иван Карастоянов - изненадващо не се появи снощи на дансинга. Той беше заместен от момчето, което спечели купата на "Dancing Stars" преди 10 години - Калоян Иванов.

Страстната латино вечер в „Dancing Stars“ по bTV се оказа фатална за една от 13-те двойки, които се бориха за одобрението на съдиите и любовта на публиката. Свилен от „Остава“ и партньорката му на паркета Йовита казаха „Адиос!“ на най-атрактивното танцово състезание в телевизионния ефир, след като тяхната самба получи най-малко подкрепа от журито и зрителите. „Йовита е невероятна, а аз успях да отслабна 7-8 килограма. Оттук нататък ще се забавлявам с шоуто от вкъщи“, каза певецът, който положи сериозни усилия да се задържи по-дълго на дансинга.

Две от двойките разкриха огромен потенциал във вчерашния епизод на шоуто. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас поразиха с ча-ча-ча, а певецът Папи Ханс и Ани подпалиха кръвта със салса. Ефектната хореография и изумителни поддръжки им спечелиха по 32 точки.

Съдиите оцениха високо фееричната румба на Натали Трифонова и Димитър, които нарисуваха романтична любовна история върху паркета. Похвали получи и ритмичната салса на олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор. Валери Григоров и Дорина също танцуваха салса, а приятелката на каскадьора, номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова, аплодира състезателите на живо в публиката.

Двойките, които миналата седмица създадоха шедьоври под прожекторите, този път се сблъскаха и с критика. Актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена впечатлиха съдиите със собствен стил, но не достатъчно. Забележки имаше към поп звездата Дара и Джими с тяхната ча-ча-ча, както и към самбата на певицата Мила Роберт и Кристиан. Актьорът Филип Буков и Ралица получиха микс от комплименти и забележки след изпълнението на мамбо. Същата съдба застигна Ерген №1 Виктор, който танцува салса с травма на стъпалото заедно с Михаела. След като се представиха с ча-ча-ча, певецът Емрах и партньорката му Веси получиха съвет да работят по-усърдно.

Пиперливата фиеста пасна перфектно на огнения темперамент на фолк дивата Емануела. С новата си половинка в танците Калоян, който замести досегашния й партньор в „Dancing Stars“ Иван, певицата се амбицира и разкри пълния си потенциал. С плавни, съвършени движения, тя изпълни чувствена румба, а журито я сравни с газела. Старанието на Емануела и Калоян им донесе най-много точки от съдиите - 35 и първо място във временното класиране. Коментарите на съдиите подсказаха на зрителите, че причината за невероятния напредък е именно новият партньор.

Злите езици обаче говорят друго. В различни медии беше разпространена информацията, че привлекателният Иван е бил принуден да избира между шоуто и семейството си. "Мъжемелачката Емануела оплете поредния шаран в мрежите си, но този път случващото се е мерзко, дори престъпно. Танцовият й партньор Иван Карастоянов има едва 10-месечно бебе, което бил готов да зареже, за да търка креватите със зеленооката певачка. Съпругата му Зорница, която също е танцьорка, е в несвяст и не спирала да плаче, чудейки се какво да предприеме. Двамата са се венчали през 2022 и били много влюбени, но явно на Иванчо ангелите му са слаби и се оплел зверски в паяжината на несериозната Емануела" - пише сайтът Клюки. бг. "Отношенията между Емануела и Иван Карастоянов от ден на ден стават все по-горещи и страстни. Поне така изглежда в очите на младия танцьор, който усеща невероятното привличане към секси партньорката си, въпреки че е семеен. Иван изпитвал адско привличане към фолкаджийката, че даже бил готов да зареже законната си половинка и да заживее с нея" - твърди сайтът novini247.com. Слухът беше коментиран и от "Флагман", където даже се твърди, че "Емануела веднага побързала да преспи с младока, а близките отношения между двойката не останали скрити за журито и публиката". За всички тези догадки несъмнено има заслуга и неубедителното обяснение на водещите за неочакваното напускане на Иван.

Емануела и Иван като герои от "Криминале"
Емануела и Иван на сцената на "Dancind stars"

По-наблюдателните зрители вече бяха засекли искрите между тях, както личи от някои коментари по време на участията им: "Химия има между тях. Уау. Поне се намериха; Най-добрите тази вечер! Удоволствие да ви гледам; Емануела и Иван ги харесвам безобразно много. Този джайф Ви измори, починете си двамата заедно :))); Най-добрите тази вечер! Удоволствие да ви гледам. Да не сте гаджета вече? Как се грижи този Иван за Емануелчето; Превъзходни и родени един за друг; Емануела и Иван ги харесвам безобразно много. Този джайф Ви измори, починете си двамата заедно :))); Най-добрата, най-секси колаборация в този сезон, в тази двойка има нещо магично!"...

Други побързаха да проверят социалните мрежи на танцьора и установиха, че Иван се е подстригал и в момента е на екзотична дестинация с жена си (виж по-долу).

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.