„Мръсни танци“, „Криминале“ и „Матрицата“ завладяват „Dancing Stars“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

С майсторска хореография и вълнуваща музика звездите и техните партньори на дансинга ще ни пренесат в най-големите киношедьоври

Холивуд ще завладее „Dancing Stars“ тази вечер, 5 март, от 20.00 часа по bTV. Звездите и техните партньори на дансинга ще танцуват, вдъхновени от световноизвестни филми. С майсторска хореография, блестяща визия и вълнуваща музика двойките ще ни пренесат в „Мръсни танци", „Криминале“, „Брилянтин“, „Матрицата“, „Кабаре“, „Спайдърмен“ и още незабравими класически шедьоври и блокбъстъри. Скоро ще стане ясно кои състезатели ще влязат като главни герои във филма и кои ще видят надписа "The End"  в края на вечерта и ще напуснат танцовото шоу.

Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томаш Папкала не само ще оценяват изпълненията, а също ще се превъплътят в популярни актьори или филмови герои.

С всеки следващ епизод напрежението в „Dancing Stars“ расте както на паркета, така и сред публиката, където близките и приятелите на звездите им стискат палци на живо. В предишния епизод на шоуто олимпийската шампионка Ивет Горанова беше подкрепена от майка си, баба си и дядо си, а телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова - от лицата на bTV Новините. Генерал Богомил Бонев аплодира своята половинка, актрисата Нона Йотова, а олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева и съпругът ѝ не изпускаха от поглед енергичния джайв на сина си - каскадьора Валери Григоров. „Щом чуя музика, започвам да подскачам в свободен стил. Може би съм предала на Валери нещо генетично“, каза с усмивка спортистката.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.