Папи Ханс разби конкуренцията в първия епизод на" Dancing Stars", Неделя Щонова във възторг от шоуто

Pinterest LinkedIn +

Певецът обра точките на журито и разплака публиката със своя валс

Папи Ханс отдавна е спряган за един от най-креативните и талантливи артисти у нас, известен като автор на няколко хитови песни, книги и проекти, достигащи дори до номинации на фестивала в Кан. Това, с което вчера изненада цяла България, е, че освен всичко, явно може и да танцува. Даровитият чаровник като грабна сърцата на журито и публиката в първия епизод на "Dancing Stars".

Танцувалното риалити се излъчи за пръв път от над десет години и големият въпрос беше кой ще се открои като фаворит в първия епизод. За изненада на тези, които мислеха, че Папи може само да подскача шеговито в клиповете си, той изпълни един от най-трудните танци и обра най-високия резултат за вечерта – и четиримата членове на журито, което изненада публиката със своята стриктност и строгост, му присъдиха по 8 точки.

Най-добрият валс тази вечер" и „Ти превзе паркета, когато се качи на него" бяха само част от суперлативите по адрес на певеца-поет. А той самият обясни каква е тайната на неговата въздействаща осанка на дансинга. И това е същата тайна, която влага в музиката, която прави. „Танците не са само стъпки, както писането не е само думи, или музиката само ноти – трябва и душа. Аз танцувах с душа" - коментира Папи.

Неговата партньорка  Ани Дончева  обра овациите за авторската хореография, която беше скроила. Така те като че ли се превърнаха във фаворити на журито и на публиката. С какво още ще ни изненадат – предстои да разберем в следващите епизоди на предаването. Колкото до Папи „скоро излизат нови песни, нямам търпение", е последното, което е обявил в социалните мрежи.
Неделя Щонова в

С голям хъс в предаването се впусна и известната телевизионна водеща  д-р Неделя Щонова. Тя специалист невролог, автор и водещ, но детската ѝ мечта била да стане балерина. С танцови стъпки напред в "Dancing Stars" я поведе Атанас Месечков и двамата се понесоха във вихъра на самбата. Впечатленията си от вечерта изящната лекарка сподели в един повече от емоционален пост във Фейсбук, който започва със следните думи:

Хора!
Благодаря на цялата публика и на всеки един от вас.
Никога не съм получавала толкова много съобщения, подкрепа и такава лавина от любов.
Прочетох над 2000 съобщения само за един ден.
Благодаря на моя прекрасен, пълен с енергия и абсолютно професионален партньор Atanas Messetchkov.
Беше магична вечер...
И... също... бих искала да споделя още нещо съкровено.
Което ме разплака.
Дъщеря ми, Лили, учи в чужбина.
След края на шоуто, тя ми се обади:
- Мамо, ти беше прекрасна. Мамо... Много плаках... мамо... - изхлипа тя. От щастие, от радост и гордост, че си моя майка. Тук в колежа никой не знае български, но всички гледаха с мен bTV, ахкаха... a аз успявах само да плача... и повтарях... това е моята майка... това с моята майка...

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.