Режисьор подкрепи Били Айлиш, която се оплака, че е травмирана от порнофилми

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът на порно филми Ранди Спиърс подкрепи певицата Били Айлиш, която разкритикува филмите за възрастни. Той е съгласен с 20-годишната певица, че порното е травмиращо и опасно за тийнейджъри и деца, съобщава порталът TMZ. С

Самият Спиърс напусна порно индустрия през 2015 г., когато вече имаше зад гърба си 1500 хиляди роли във филми за възрастни и повече от 30 проекта в жанра, в които се изявява като режисьор. Според него порнографските изображения и касети са твърде трудни за разбиране от децата и следователно гледането им може да има дългосрочни негативни последици върху тях.

Самата Били Айлиш наскоро шокира феновете си, като сподели как порнографията е повлияла на живота й. Звездата призна, че е започнала да гледа порно филми на 11-годишна възраст. Според нея това се е отразило травматично не само върху половия й живот, но и върху съзнанието й като цяло. Айлиш смята, че проблемът с порното се крие именно в изкривеното представяне на интимните взаимоотношенията и размиването на границите на насилието и удоволствието.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.