Били Айлиш шашна феновете с неочакван нов цвят на косата

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Били Айлиш изненада феновете си с нова прическа. Тя сподели неочаквания си външен вид на страницата си в Instagram. От селфито на 19-годишната знаменитост в социалната мрежа се вижда, че тя вече е брюнетка и е отрязала бретона си.

Айлиш се е снимала без грим, облечена в черна тениска върху блуза с дълъг бял ръкав. "Липсвах ли ви?" - написа тя под публикацията, която събра 6,5 милиона харесвания за първите пет часа. Феновете оцениха промените във външния вид на изпълнителката и изразиха радостта си в коментарите. „Изглежда прекрасно, влюбих се“, „Тъмната коса се завърна! И току-що успях да свикна с блондинката“, „Боже, не мога да дишам“, „Как ти отиват този цвят и прическа!“, „Изглеждаш невероятно!“, „Очите ти блестят на фона на тъмното коса"...През март Били Айлиш също шашна феновете си, като ненадейно се появи със светло руса прическа. Малко преди това тя беше подканила абонатите да познаят в какъв цвят ще боядиса косата си. Дотогава запазена марка на звездата беше черната коса, чиито корени бяха боядисани в неоновозелен цвят.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.