Били Айлиш е най-младата звезда, която оглавява фестивала "Коачела". Вижте кои други музиканти ще се качат на сцената тази пролет!

Pinterest LinkedIn +

Всяка пролет фенове на поп културата, меломани и инфлуенсъри от цял свят се събират в "Empire Polo Club" в Индио, Калифорния, за да се насладят на едно от най-вълнуващите музикални събития – прочутия фестивал Коачела ("Coachella").

Преди броени часове бяха обявени изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание. Сред тях са младата звезда Били Айлиш (Billie Eilish) и не по-малко прочутият й брат Финиъс, рапърът Кание Уест (Kanye West), шведите от "Swedish House Mafia" (SHM), наричани "лицето на комерсиалната хаус музика", белгийският музикант Пол ван Хавер (Paul Van Haver), известен със сценичния си псевдоним Стормае (Stromae) и много други, които ще представят творчеството си пред 250-хилядната публика на фестивала.

Плакат за фестивала

Носителката на множество награди "Грами" Били Айлиш е най-младият изпълнител в историята, който ще оглави програмата на "Коачела" през април. Кание Уест и SHM пък за втори път ще бъдат хедлайнери на събитието.

След като последните две издания на фестивала бяха отложени поради настъпилата пандемична обстановка, тази година интересът е по-голям от всякога, а билетите бяха изчерпани само за 24 часа, съобщават организаторите.

За всички, които нямат възможността да присъстват, фестивалът ще бъде предаван на живо в официалния YouTube канал на "Коачела".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.