Кание Уест настоява Били Айлиш да се извини, че е помогнала на фен по време на свой концерт

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Кание Уест настоява певицата Били Айлиш да се извини на Травис Скот, след чийто концерт загинаха 11 души. Уест се опита да обясни сложната си мисъл в Instagram.

Според него Айлиш, която преди няколко дни спря свой концерт, за да помогне на задушаващ се фен, дължи извинение за тази своя постъпка. В нейния жест Уест видя завоалиран упрек към Скот.

"Хайде, Били, ние те обичаме, така че моля, извини се на Трав и семействата, които загубиха свои любими хора. Никой не е очаквал, че това ще се случи. Трав не знаеше какво се случва, докато беше на сцената, и беше много наранен от ситуацията. И да, Трав ще бъде с мен на фестивала "Coachella", но аз няма да се явя там, ако Били не се извини!" - написа рапърът.

Припомняме, че злополучният концерт на Травис Скот се състоя на 5 ноември 2021 г. в Хюстън. Той продължи половин час, като за това време бяха ранени над 300 души. Първоначално беше съобщено, че осем от феновете на рапъра са починали от нараняванията си. Те бяха на възраст между 14 и 27 години. Няколко дни по-късно в болница починаха и младеж на 22-години и 9-годишно момиче.

Били Айлиш
От друга страна Били Айлиш прекъсна свой концерт в Атланта, Джорджия, след като видя, че момиче от публиката се задушава. Тя попита почитателката си дали има нужда от инхалатор и не поднови изпълнението преди пострадалата да получи помощ. Към момента Айлиш не е коментирала ситуацията около Травис Скот.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.