Кание Уест се провъзгласи за "новия Путин"

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Кание Уест се провъзгласи за "младия Владимир Путин". Музикантът се сравни с президента на Русия по време на шоуто Drink Champs, публикувано в YouTube канала Revolt.

Американската звезда заяви, че си сътрудничи със световни марки като "Gap" и "Adidas" и има голямо влияние върху различни брандове. „Разбрах, че съм като Владимир [Путин], когато разбрах, че културата е петрол. Културата е енергия. И аз съм крал на културата през последните 20 години и ще продължа да бъда крал на културата през следващите 2000 години“, каза Уест.

Водещите на предаването прекъсваха рапъра няколко пъти и не успяха да скрият усмивките си след неговия коментар.

Миналата година Кание Уест сподели редица публикации в Twitter, с които се обяви за "новия Моисей". Той сподели с феновете си, че отказва да издава нова музика, докато компаниите, с които е подписал договори, не го освободят от задълженията му по тях.

Междувременно скандалният музикант сподели снимка на новия си идол - руския президент Владимир Путин.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.