Зловещи "клонинги" на Кание Уест се разходиха из Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

Армия от зловещи "клонинги" на американския рапър Кание Уест (Kanye West) се разходи из Ню Йорк, съобщава TMZ. Двойниците са били забелязани в района на площат "Юниън", а появата им е част от рекламна кампания, съпътстваща издаването на луксозната версия на албума на рапъра "Donda".

Видео от събитието се появи в акаунта "Photos Of Ye" в Twitter. Вижда се, че всички са облечени с черни якета Yeezy Gap Round Jacket, което самият музикант напоследък носи често. Освен това имат и черни шапки, но това, което стряска, са гумените бежови маски на лицата на хората. През последните няколко години самият Уест редовно криеше лицето си с различни маски.

Рапърът не коментира този рекламен ход по никакъв начин. Луксозната версия на албума му вече се появи в стрийминг услугите. В нея са добавени новите песни "Up From the Ashes", "Remote Control Pt. 2", "Never Abandon Your Family", "Keep My Spirit Alive Pt. 2" и "Life of the Party"

Десетият студиен албум на Кание Уест, озаглавен "Donda", беше издаден на 29 август от "Universal Music". Хип-хоп изпълнителят обвини лейбъла, че е пуснал записа без негово знание и съгласие. Действително, в платформата за стрийминг "Apple Music" преди това беше посочено, че албумът трябва да излезе на 3 септември. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.