Горещо очакваният нов албум на Адел - "30" - вече е на пазара

Pinterest LinkedIn +

Новата колекция на световната суперзвезда Адел (Adele), озаглавена "30", вече е достъпна навсякъде. Дългоочакваният албум беше предшестван от издаването на няколко песни, включително на водещия сингъл „Easy On Me“, който зае #1 в класацията "Billboard Hot 100", след като беше пуснат преди четири седмици. Парчето също така счупи рекорда за стрийминг в дигиталните платформи и покори радио класациите по целия свят.

По време на специалното телевизионно предаване "Adele One Night Only" певицатанаправи премиера и на три допълнителни песни - “I Drink Wine”, “Hold On” и “Love Is A Game”. Предаването привличайки повече зрители от бляскавата церемония по връчване на "Оскар" тази година.

Критиците обявиха "30" за най-добрия албум на Адел. В 5-звездното си ревю "Rolling Stone" написа: „Адел никога не е звучала по-свирепо“. "Variety" го описват като „по-богата, по-завладяваща колекция, която се усеща като най-добрата й досега“. Clash наричат албума „произведение на личен и артистичен триумф“, а I-D отбелязва, че „никой не го прави по-добре“.

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.