Адел превъртя YouTube! Вижте клипа на "Easy On Me", изгледан близо 20 милиона пъти за 11 часа!

Pinterest LinkedIn +

Суперзвездата Адел се завръща с впечатляващ триумф! Видеото на чисто новия й сингъл "Easy On Me", който предхожда издаването на предстоящия ѝ четвърти студиен албум "30", беше изгледан почти 20 милиона пъти за 11 часа след премиерата му в интернет.

Клипът, сниман миналия месец в Квебек, е дело на носителя на голямата награда на фестивала в Кан Ксавие Долан (Xavier Dolan) ("Mommy", "It’s Only The End of The World").

"За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Адел се промени. И това е възможност да отпразнуваме факта, че двамата сме еволюирали, но и останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно" - споделя режисьорът.

По-рано тази седмица певицата пусна официално изявление в социалните мрежи, в което разкри историята зад предстоящата си колекция "30": "Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения! По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя, и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум".

Албумът "30" е първата нова музика, която Адел ще представия от 2015 г. насам, когато с албума "25" постигна невиждани успехи. Вдъхновен от изпитанията, които съдбата ѝ поднася, "30" е преломно преживяване за изпълнителката. По създаването му тя работи с дългогодишните си съмишленици Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias и Jesso Jr, както и някои нови имена като Inflo и Ludwig Göransson.
Премиерата на албума предстои на 19 ноември, а дотогава е сигурно, че новият сингъл „Easy On Me” ще звучи навсякъде.

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.