Слабата Адел по бански получи остри критики от феновете (ФОТО)

Pinterest LinkedIn +


Кльощавата Адел по бански получи остри критики от феновете си. Оказва се, че те са я харесвали много повече преди, когато бе с наднормено тегло и въпреки че геройски успя да отслабне, повечето й последователи не я поздравяват за това.

„Съжалявам, но не мога да се примиря с новата визия на Адел. Може да е слаба и стройна, но лицето й винаги има измъчен вид, сякаш изпитва болка. Има сенки под очите и нездравословен вид“, неодобряват нейни притеснени фенове.

Някои дори подозират, че световноизвестната певица употребява забранени вещества, следствие на които е успяла да загуби голяма част от телесната си маса.

Разбира се, в думите им няма истина. Адел положи страхотни усилия, за да влезе във форма. Освен строги диети, тя ежедневно залага и на спорт.

Колкото до нездравословния й вид – несъмнено рязкото отслабване се е отразило зле на външния й вид, тъй като организмът има нужда от време, за да свикне към новия режим.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.