Пияната Адел се съблече и танцува на пилон в гей клуб

Pinterest LinkedIn +

Британската певица Адел се включи в конкурс по стриптийз в един от гей клубовете в Лондон, съобщава "Daily Mail".

Първоначално звездата е започнала да танцува на пилон, а по-късно посетителите на клуба са забелязали, че извън сцената тя се е съблякла по сутиен. Добре почерпената Адел е изпяла заедно с приятели култовия хит "It's Raining Men".

След това Адел е била помолена да се върне на сцената и да посочи победителя в състезание, организирано от известна драг кралица (drag queen). Певицата е посочила момиче, което е било облечено само по къси панталонки, като междувременно е изнесла реч за това колко много й харесва да бъде жена.

"Обичаме жените, тези проклети жени, нали? Да, избирам я, виждам, че си адски красива, адски сладка, дяволски сигурна в себе си с всички тези мъже наоколо. Обичаме да сме ш***и жени, нали?" - е казала Адел.

Припомняме, че този позорен момент идва след триумфа на Адел, която на 9 февруари спечели статуетка за "Песен на годината" от музикалните награди "Брит". Тя беше удостоена с престижното отличие за композицията си "Easy On Me". Освен това нейният албум "30" стана най-продаваният албум за 2021 г., с над 600 000 продадени копия за шест седмици. Певицата посвети наградата си на сина си и бившия си съпруг Саймън Конецки.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.