Кание Уест прежали Ким Кардашиян - вече е с ново гадже!

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Кание Уест е забелязан на среща с нова приятелка. Твърди се, че това е актрисата Джулия Фокс, съобщава TMZ.

44-годишният рапър и 33-годишната актриса с италианско-американска произход са били забелязани в ресторант "Carbone" в Маями, САЩ, вечерта на 1 януари. Двойката е била заснета от папараците по време на вечеря и на излизане от заведението. Според източници на изданието Уест изглеждал "по-щастлив от всякога".

По-рано през ноември 2021 г. рапърът започна да се среща с 22-годишния модел Винетрия.

Съпругата му Ким Кардашиян подаде молба за развод през февруари 2021 г. след седем години брак. Тогава медиите разпространиха информацията, че съпрузите имат предбрачен договор, който никой от тях не оспорва. Кардашиян поиска от съпруга си съвместно попечителство над четирите им деца.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.