Рей Романо се включва в рок сериала на Мартин Скорсезе и Мик Джагър

Pinterest LinkedIn +

Рок сериал, подготвян съвместно от Мартин Скорсезе и Мик Джагър, звучи обещаващо, и то не само заради имената, които са замесени в него. Новата звезда, която се присъединява към каста на предстоящата все още неозаглавена поредица на HBO, е Рей Романо (Ray Romano). Освен него участието си са потвърдили Оливия Уайлд (Olivia Wilde) и Боби Канавейл (Bobby Cannavale).

Идеята за сериала, чиято продукция трябва да започне това лято, е на фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър (Mick Jagger), който е и един от продуцентите на поредицата заедно с Мартин Скорсезе (Martin Scorsese) и сценариста на Boardwalk Empire и The Wolf of Wall Street Терънс Уинтър (Terence Winter).

Романо, когото повечето от вас вероятно свързват с хитовия ситком Everybody Loves Raymond (Всички обичат Реймънд), ще влезе в ролята на дясната ръка на персонажа на Боби Канавейл.

Действието се развива в Ню Йорк през седемдесетте години 20-ти век. Канавейл играе собственик на звукозаписно студио, който се опитва да подсигури бизнеса си, като открие нови звезди.

Сподели.