Нов трейлър на The Leftovers на HBO (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Премиерата на поредното заглавие, което очакваме с нетърпение - The Leftovers (Останалите) - ще бъде през юни 2014 година. Създател на сериала е Деймън Линделоф (Damon Lindelof), а в главните роли ще видим Джъстин Теру (Justin Theroux) и Лив Тайлър (Liv Tyler).

The Leftovers на HBO е адаптация на едноименния роман на Том Перота (Tom Perrotta). Освен писател Перота е и сценарист на филма Little Children, донесъл му номинация за "Оскар", и съсценарист на The Leftovers заедно с Деймън Линделоф - добре познат на феновете на сериалите като един от създателите на хитовия Lost (Изгубени).

Първите два епизода на поредицата са режисирани от Питър Бърг (Peter Berg). Към Джъстин Теру (Parks and Recreation, Six Feet Under) и Лив Тайлър (The Lord of the Rings) в актьорския състав се присъединяват Ейми Бренеман (Ейми Бренеман), Кристофър Екълстън (Christopher Eccleston), Кари Куун (Carrie Coon) и Ан Дауд (Ann Dowd).

Историята в The Leftovers започва с мистериозното изчезване на два процента от населението на Земята. Останалите се опитват да разберат какво се е случило и какво трябва да направят те в тази ситуация. Един от тях е Кевин Гарви (Джъстин Теру) - баща на две деца и шеф на полицията в нюйоркско предградие.


Сподели.