Emmy 2014: HBO изненадващо изправя True Detective срещу Breaking Bad и Mad Men

Pinterest LinkedIn +

True Detective (Истински детектив) безспорно е един от феномените в телевизионния ефир през 2014 г. и изглежда от HBO са решили да покажат това на наградите Emmy 2014.

Криминалната поредица изненадващо няма да се конкурира с други мини сериали, а ще се бори за приз в категорията за Най-добър драматичен сериал. 

По този начин HBO отдава заслуженo уважение на екипа на True Detective, който обаче се оказва съперник на не по-малко успешни заглавия като Breaking Bad (В обувките на Сатаната), Homeland (Хоумленд) и Mad Men (Момчетата от Медисън авеню).

Залозите в основните категории на наградите Emmy ще бъдат изключително високи, а някои продукции просто нямат шанс. Като Shameless (Безсрамници) например, който Showtime за първа година премести в категорията за Най-добър комедиен сериал. 

Все още не се знае дали и Макконъхи, и Харелсън ще се борят за отличието за Най-добър актьор в драматичен сериал. Те ще се изправят срещу Брайън Кренстън, Кевин Спейси, Джон Хам и миналогодишния победител Джеф Даниълс от Newsroom (Нюзрум). 

Каквото и да стане обаче, вероятността True Detective да си тръгне с празни ръце е много малка. Вие какво мислите?

Сподели.