True Detective S02: HBO предложи главна роля на Джесика Частейн

Pinterest LinkedIn +

Първи сезон на сериала на HBO True Detective (Истински детектив) е на прага на епична битка за наградите Emmy през 2014 г., а феновете на криминалната поредица вече спекулират за детайлите около втори сезон.

Най-после имаме първи официални подробности относно каста на предстоящите епизоди и те са свързани с американската актриса Джесика Частейн.

Според Nerdist, на нея е предложена една от главните роли във втори сезон, но все още й предстои официално да приеме офертата на HBO.

"Много е рано, но ще ви кажа, че историята е за силни жени, лоши мъже и тайните окултни общества в транспортната система в САЩ.", споделя сценаристът на True Detective Ник Пицолато.

Джесика Частейн е логичен и добре обмислен избор от страна на създателите на сериала. През последните години тя се утвърди като една от водещите актриси в Холивуд и с всеки следващ филм покорява нови висини.

До момента има две номинации за "Оскар" - за The Help (Южнячки) през 2012 г. и за Zero Dark Thirty (Враг номер едно) през 2013 г.

През 2014 г. тя си партнира с Матю Макконъхи в sci-fi трилъра на Кристофър Нолан - Interstellar. Колегата й беше едно от движещите колела на True Detective S01, в който изигра ролята на детектив Ръст Коул.

Сподели.