"Red Hot Chili Peppers" даряват феновете си с неограничена любов: новият им албум "Unlimited Love" вече е на пазара

Pinterest LinkedIn +

"Red Hot Chili Peppers" вече могат да се похвалят с новия си, дванадесети албум, озаглавен "Unlimited Love".

За да отпразнува пристигането на албума, бандата сподели музикалното видео към сингъла “These Are the Ways”. Режисирана от Малия Джеймс (Malia James), визуализацията се завърта около класическа полицейска акция от 70-те в стил Скорсезе и екшън по тъмно. В клипа музикантите приемат ролите на минувачи, когато фронтменът Антъни Кийдис влиза в ролята на отчаян мъж, който иска да нахрани бременната си жена. Хващат го в кражба и полицията го преследва nрез различни локации, а членовете на бандата свирят мелодията в хотелска стая. Набраната инерция се гради върху огнени барабани, а басът наподобява ускорен пулс. Междувременно Кийдис магнетично напява: “These are the ways when you come from America”. 

Първият сингъл от албума “Black Summer” официално се изкачи до #1 в Alternative Radio, в допълнение на 25,9 милиона стрийма в Spotify и 25 милиона гледания на музикалното видео.

"Red Hot Chili Peppers" утъпкаха пътя за "Unlimited Love" с безброй запомнящи се моменти. На 31 март бандата получи своя звезда в Алеята на славата в Холивуд (Hollywood Walk of Fame), буквално издълбаваща място за тях на улицата на родния им град. Приятели като Джордж Клинтън (George Clinton) и Уди Харелъсн (Woody Harrelson) бяха сред тези, които говориха на церемонията.

Red Hot Chili Peppers имат собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд
В допълнение, групата краси корицата на "Los Angeles Times Calendar". Квартетът също така разкри собствения си канал SiriusXM (Whole Lotta Red Hot – channel 315). Басистът Флий (Flea) се отби до подкаста на Марк Марон (Marc Maron), наречен "WTF with Marc Maron", за широкообхватно и удивително интервю. Бандата също така записа четири епизода за подкаста на продуцента Rick Rubin, Broken Record. Освен това Anthony и Flea участваха в програмата на NPR, “All Things Considered”. Забавата продължава следващия вторник, 5 април, когато Red Hot Chili Peppers ще се появят и в шоуто на Хауърд Стърн (The Howard Stern Show, SiriusXM – channel 100).

"Unlimited Love" е и първият запис на бандата с Джон Фрушанте след 2006 г., както и първата работа на групата с продуцента и дългогодишен сътрудник Рик Рубин (Rick Rubin) след 2011 г. Той възобновява 3-десетилетно партньорство, плод на което са легендарни албуми като "Blood Sugar Sex Magik" (1991 г.) с диамантени продажби, "Californication" (1999 г.), "By the Way" (2002 г.) и "Stadium Arcadium" (2006 г.).

"Unlimited Love" представлява обединения дух на четири индивидуални души, които все още безстрашно изследват бъдещето на своето вечно приятелство и музикално единство.

Това лято "Red Hot Chili Peppers" ще стартират първото си турне в подкрепа на "Unlimited Love". 

А ето какво е съдържанието на "Unlimited Love":
1.Black Summer
2.Here Ever After
3.Aquatic Mouth Dance
4.Not The One
5.Poster Child
6.The Great Apes
7.It’s Only Natural
8.She’s A Lover
9.These Are The Ways
10.Whatchu Thinkin’
11.Bastards of Light
12.White Braids & Pillow Chair
13.One Way Traffic
14.Veronica
15.Let ‘Em Cry
16.The Heavy Wing
17.Tangelo


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.