Вижте най-новото от "Red Hot Chili Peppers" - "Black Summer"!

Pinterest LinkedIn +

Най-верните фенове на "Red Hot Chili Peppers" са възнаградени за дългото си търпение! Преди броени часове групата сподели с феновете първото си парче от шест години насам - "Black Summer"! (Последният им албум до момента е "The Getaway" от 2016 г.).

Видеото на "Черно лято" идва след няколко тийзъра, но вече може да бъде изгледано в целия му блясък. Звукът напомня за златните времена на групата, особено със завръщането на емблематичния китарист Джон Фрушанте. Неговият стил е безпогрешно разпознаваем в песента и някои фенове сравниха звука на "Black Summer" с този на "Californication".

Най-хубавото обаче е, че “Black Summer” пристига като заявка за предстоящ нов албум на "Red Hot Chili Peppers". Неговото заглавие е "Unlimited Love". Той ще е с продължителност 1:15 ч. и ще включва 17 песни. Очаква се албумът да бъде на пазара на 1 април 2022 г., включително и като плоча. Готови сме!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.