Влатко Стефановски представя нов албум в София

Pinterest LinkedIn +

На 26 март виртуозният китарист, композитор и фюжън музикант Влатко Стефановски пристига в София със своето трио, за да представи новия си албум "Taftalidze Shuffle".

На сцената на "Sofia Live club" талантливият китарист ще свири за първи път в компанията на Иван Кукич (бас китара) и на сина си Ян Стефановски (барабани).

След като създава триото с младите музиканти в началото на 2019 г., Влатко и колегите му започват да концертират и правят над 50 концерта из цяла Европа. На 26 март пристигат в София за първи път в този формат, а софийската публика ще има възможност първа да се докосне до най-новата музика на македонското трио. Освен пиесите от албума "Taftalidze Shuffle" феновете ще могат да чуят и музиката от всички солови албуми на Влатко Стефановски.

За него британският вестник "The Independent" пише: "Китаристът Влатко Стефановски е изключителен! Неговата лирична есктравагантност и жизнерадост правят стила му лесно разпознаваем".

Билети за промоцията на новия албум на "Влатко Стефановски трио" могат да бъдат намерени в мрежата на Ивентим и партньорските каси на цена 30 лева. На място в деня на концерта цената ще е 40 лева.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.