Рапърът Нана: Ще взривя сцената на "Spice Music Festival" с най-големите си хитове

Pinterest LinkedIn +

Нана (Nana) e една от емблемите на музиката от 90-те години, по-специално на популярния по това време евро рап. Феновете му в България са многобройни и винаги са щастливи, когато той пристига у нас. Почитателите ще могат да се насладят на част от неговото творчество и тази година, когато германският рапър ще вземе участие в "Spice Music Festival 2020". Ето какво сподели той специално пред Avtora.com.


Avtora.com:
Здравейте! Отново планирате да посетите България, този път за "Spice Music Festival 2020", който ще се проведе в Бургас през август месец. Как се чувствате тук?

Нана: Здравейте! Винаги се чувствам страхотно в България. Обичам вашата красива страна… освен това се нуждая от шопска салата – веднага!

.: Имате ли приятели у нас?

Нана: Да, много! Особено в София.

.: Какво сте подготвил за публиката в Бургас?

Нана: Ще взривя сцената на "Spice Music Festival 2020" с най-големите си хитове, както и с някои нови парчета. Не можете да си позволите да го пропуснете!

Почитателите ми ще бъдат отведени на пътешествие през 90-те с моите най-големи класики като "Lonely", "Let It Rain", "He’s Comin", "Darkman", "Remember The Time" и други. Ще представя също така две нови песни, които ще бъдат премиерни за слушателите в България и по света.

.: Вие сте една от любимите музикални звезди на 90-те. Каква е тайната Вашите песни да са все още така обичани?

Нана: Може би трябва да попитате тези, които все още ги слушат. Предполагам, че песните ми носят на публиката вяра и сила, особено когато минават през труден период в живота си.

.: Какво Ви вдъхновява?

Нана: Бог, близките ми, умствената настройка на шампионите, музиката, талантливите музиканти.

.: Кои са Вашите любими изпълнители?

Нана: Започнах моята музикална кариера преди много години като диджей и е много трудно да отговоря на този въпрос. Бионсе, R. Kelly, Франк Синатра, Майкъл Джексън, Арета Франклин, Уитни Хюстън, Дрейк, Ед Шийрън и други… толкова са много.

.: Слушате ли нова популярна музика? Какво харесвате в нея и какво – не?

Нана: Не слушам много нова музика, рядко си пускам и радио.

.: Можем ли очакваме нови проекти от вас?

Нана: Да, скоро ще ви изненадам с още нови песни.

.: Бихте ли ни разказали някоя забавна история от Ваш концерт?

Нана: Всички концерти в живота ми са специални и забавни едновременно с това. Винаги срещам хора, които слушат музиката ми от години и ме чувстват близък. Те знаят името ми и неща за моя живот, а аз ги виждам за първи път. Не е ли странно?

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.