"Bomfunk MC's" и "En Vogue" идват за първи път у нас на "Spice Music Festival 2020"

Pinterest LinkedIn +

"Bomfunk MC's" и легендарните "En Vogue" са две от големите изненади на бургаския фестивал "Spice Music Festival 2020". И двете формации пристигат за първи път в България.

Формацията "Еn Vogue" ще долети специално за фестивала от САЩ. Вече 30 години тя държи високо вдигната летвата на дамските формации в музикалната индустрия, а успехът ù се измерва само в милиони – от над 20 милиона продадени копия от първия им албум, до над 25 милиона гледания на хитовете им в YouTube! Днес дамите от "Еn Vogue" са не само едни от кралиците на световната поп музика, но и истински легенди, които ще можем да видим на българска сцена за първи път! "Spice Music Festival 2020" е уникалният ви шанс да си припомните хитовете "Free Your Mind", "Don't Let Go", "Whatta Man" и много други.

"Bomfunk MC's" са втората голяма изненада в програмата на фестивала догодина. Финландската хип-хоп група се събра отново през 2018 г. след 13-годишно музикално затишие и вече е готова с нови парчета и чисто нов римейк клип на най-големия си хит "Freestyler". Тяхното шоу на "Spice Music Festival 2020" ще бъде цял час и феновете ще могат да чуят всички добре познати техни хитове от края на 90-те. Втората фестивална вечер ще предложи още денс шоу и диджей.

С едночасов концерт и група на живо в програмата на "Spice Music Festival 2020" ще се включат и британците "Kosheen", които след появата си в края на 90-те превзеха музикалните чартове с неповторими хитове като "Catch", "Hide U" и др.

Любимецът на българската публика Nana също ще дойде в Бургас, за да вдигне градуса на купона с хитовете "Lonely", "Remember the time", "He's Comin'" и др.

Холандската евроденс формация "Vengaboys", без чиито хитове не минаваше нито едно парти на 90-те, също ще озвучат бургаския залив с хитовете си "Boom, Boom, Boom, Boom!!", "We like to Party", "Shalala lala".

Още една емблема от 90-те – "Double You" – са последното ново име, което организаторите обявяват на този етап. Начело с Уилям Нерейн те ще ни изпеят незабравимите "Please don’t go", "Run to me" и др.

Фестивалът през 2020 г. ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 г. – и отново ще се проведе на територията на пристанището в Бургас. Организаторите обещават, че фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената и цялостната хореография – още по-мащабни.

Припомняме ви и останалите изпълнители, които ще пристигнат за най-голямото парти на 2020 г. в Бургас, като общият им брой вече е 17. 

Това са "C+C Music Factory" и Соник (Sonique), Лу Бега (Lou Bega), "Corona" с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри "C-Block", испанките "Las Ketchup", "Reel 2 Real" ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s free", италианската денс формацията "Black Box", LayZee aka Mr. President, който ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo" и  британското дуо "Maxx", което от 2019 г. се завърна на сцената.

Както на първото издание на "Spice Music Festival 2020", така и през август 2020 г. на сцената ще се качат и български изпълнители, които ще бъдат обявени в началото на следващата година. Организаторите обаче издават, че подготвят голяма изненада за феновете на българската музика.

Билети за "Spice Music Festival 2020" могат да бъдат закупени от "EpayGo" и в мрежата на "EasyPay" в цялата страна. До края на декември цената на билета за трите фестивални дни е само 88 лв. След 01.01.2020 г. тридневният билет ще струва 110 лв. От януари 2020 г. в продажба ще бъдат пуснати и еднодневни билети на цена от 50 лв. за ден.

За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO

"Spice Music Festival 2020" се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио "Energy" – станция номер 1 за музика от 90-те.
Сподели.