Обявиха кои звезди от 90-те ще пеят на "Spice Music Festival 2020"

Pinterest LinkedIn +

Веднага след грандиозния успех на "Spice Music Festival 2019" организаторите започнаха трескава подготовка на второто издание на фестивала! Затова вече са ясни и първите 11 артисти, които ще пристигнат в Бургас за "Spice Music Festival 2020".

Това са "C+C Music Factory" и Соник (Sonique), които през изминалото лято не успяха да дойдат в Бургас, но този път обещават да не пропуснат грандиозното шоу. През лятото на 2020 г. ще видим още мамбо фурията Лу Бега (Lou Bega), "Corona" с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри "C-Block", испанките "Las Ketchup", а за първи път на фестивална сцена в България ще видим "Reel 2 Real" ft. The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си "I like to move it", Rozalla с "Everybody’s free", италианската денс формацията "Black Box", LayZee aka Mr. President, който ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo" и британското дуо "Maxx", което от 2019 г. отново се завърна на сцената.
SPICE Music Festival 2020

Това не е всичко – през декември ще бъдат обявени още изпълнители, а другата голяма изненада е, че заради еуфорията на феновете на 90-те второто издание на фестивала ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020! Фестивалната зона ще бъде по-голяма и още по-атрактивно организирана, очакват се и много фенове от чужбина.

"Spice Music Festival" показа на всички, че феновете на добрата музика имат нужда от нов тип фестивално изживяване и ние сме готови да им го дадем отново! Този път – в цели три дни, с още повече изненади, качествен звук, впечатляващи ефекти. Най-голямото парти, на което някога ще присъствате, ви очаква през лятото на 2020!" – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

SPICE Music Festival 2020

Билети за "Spice Music Festival 2020" могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна, а цената на билета за трите фестивални дни е 88 лв. Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио "Energy"=

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.