"Ъпсурт" и "Deep Zone" се включват в програмата на "Spice Music Festival"

Pinterest LinkedIn +

Подготовката за "Spice Music Festival – 90`s edition" е вече в разгара си, а изненадите тепърва предстоят! Бързаме да споделим една от тях: една от най-добрите рап формации в България – "Ъпсурт", както и "Deep Zone Project" се включват в програмата на фестивала, за да ни припомнят как звучаха техните хитове през 90-те!

Това ще се случи на 9 и 10 август 2019 г., когато специално за фестивала в Бургас ще пристигнат: бой бандата "East 17", холандската денс група "2 Unlimited", шведската техно-кънтри формация "Rednex", британската сензация Соник (Sonique), шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан (Dr. Alban), изпълнителят на хита "What is Love" Хадауей (Haddaway), италианската евроденс група "Cappella", немското дуо "La Bouche", култовите изпълнители на 90-тарския хит "The Power" – немската формация "Snap!", холандците от "2 Brothers on the 4th floor", британският хип-хоп и евроденс изпълнител от ямайски произход Ice MC и американската денс група "C+C Music Factory".

Ицо Хазарта и компания ще взривят сцената с най-големите си хитове в петък, 9 август, а "Deep zone project" – на 10 август. Независимо дали сте дете на 90-те, или не, със сигурност сте чували техните хитове, а през август ще можете да ги чуете и на живо. Сцените ще бъдат разположени на територията на Бургаското пристанище – на метри от морето.

Другата голяма изненада е, че от 7 до 11 август 2019 г. във фестивалната зона ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал – "Street Food & Art Festival". Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на културата на хранене на улицата! И това не е всичко! По време на кулинарния фестивал за първи път България ще бъде излъчен български представител за състезанието "European Street Food Awards", който ще се бори за европейската титла на финалите през септември в Швеция. Това е най-голямата кулинарна битка в Европа, а в България ще се проведе за първи път!

По време на събитието чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на ястия и специалитети от различни държави като Виетнам, Япония,Тайланд, Турция, Гърция и т.н.
Не пропускайте да се включите в уникалния фестивален формат – два фестивала в едно! Очаквайте още изненади около предстоящите "Spice Music Festival – 90`s edition" и "Street Food & Art Festival"!

Билетите все още са на промоционални цени в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg:
01.04 – 31.05.2019 – 66 лв. за двудневен билет
01.06 – 31.07.2019 – 77 лв. за двудневен билет
След 01.08.2019 – 88 лв. за двудневен билет
Сподели.