Нов летен фестивал в Бургас. Вижте подробностите за "Spice Music Festival – 90's edition"!

Pinterest LinkedIn +

Община Бургас подготвя тематичен фестивал, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те! Фестивалът се казва "Spice Music Festival – 90's edition" и ще събере на една сцена у нас бой бандата "East 17", холандската денс група "2 Unlimited", шведската техно-кънтри формация "Rednex", британската сензация Соник (Sonique), шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан (Dr. Alban), изпълнителят на хита "What is Love" Хадауей (Haddaway), италианската евроденс група "Cappella", немското дуо "La Bouche", култовите изпълнители на 90-тарския хит "The Power" – немската формация "Snap!", холандците от "2 Brothers on the 4th floor", британски ят хип-хоп и евроденс изпълнител от ямайски произход Ice MC и американската денс група "C+C Music Factory".

Snap!
"Snap!"

Независимо дали сте дете на 90-те, или не, със сигурност сте чували хитовете на тези изпълнители, дори и да не знаете за това! Повечето от тях и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света.

А на 9 и 10 август 2019 ще можете да ги чуете и видите в уникален за България формат – "SSpice Music Festival – 90's edition"!


"Rednex"

Освен 12-те световноизвестни денс формации в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които бъдат обявени допълнително.

Фестивалната зона ще бъде разположена на пристанището в Бургас, където ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg Можете да се възползвате от преференциалните цени още сега!

Цените са една категория:
25.02 – 31.03.2019 – 55 лв. за двудневен билет
01.04 – 31.05.2019 – 66 лв. за двудневен билет
01.06 – 31.07.2019 – 77 лв. за двудневен билет

След 01.08.2019 – 88 лв. за двудневен билет

Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.

"SPICE Music Festival – 90's edition" се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.